vineri, 30 aprilie 2010

dedicated to..













KEIRA KNIGHTLEY


"What's so good about the truth is that everyone knows what it is however long they've lived without it, no one forgets the truth... they just get better at lying!"
-citat din filmul "The Reader" (2008)


Polaroid is love!






Life lessons from Peter Pan


"All you need is trust and a little bit of pixie dust!"

-Peter Pan

miercuri, 28 aprilie 2010

Si daca toti am lupta pentru iubirea noastra?

"Uite, daca s-ar putea alcatui o cetate, sau o armata, facuta numai si numai din iubitori si din iubitii lor, nu s-ar putea inchipui o adunare de oameni mai bine randuita decat a lor, pentru ca, in chip firesc, ei s-ar abtine de la orice fapte urate si s-ar intrece intre ei, fiecare incercand sa castige pretuirea celorlalti. Iar, luptand alaturi, strans uniti, o mana de asemenea razboinici as zice ca ar fi in stare sa biruiasca omenirea intreaga." -Phaidros

(Platon "Banchetul despre iubire")


miercuri, 21 aprilie 2010

Mister?

Totul este un mare mister. Orice efort de a-i gasi o explicatie este gresit; trebuie doar sa il iubesti, sa traiesti cu el si sa dansezi cu el.

"Cu cât cunoşti un om mai bine şi mai mult, cu atât eşti mai aproape de o fatală despărţire de el. Cunoaşterea detaşează o fiinţă de alta şi alterează grăuntele de mister ce se află în orice existenţă, cât de plată ar fi ea."
-Emil Cioran





"Let us die young or live forever."

marți, 20 aprilie 2010

duminică, 18 aprilie 2010

"Am facut asa pentru ca asa simteam ca trebuie sa fac. Dar asta nu era o justificare valabila decat pentru mine."
-M. Drumes, "Invitatie la vals"

sâmbătă, 17 aprilie 2010

Este impresionant sa iti dai seama ca un cuvant de-al tau poate distruge ori înalta un suflet.

joi, 15 aprilie 2010

Nu pot sa cred ca..

JOC! L-am gasit la Maria si il dau mai departe:

Fiecare care imi citeste postul, trebuie sa continue lantul ” Nu pot sa cred ca.. ” . Poti sa scrii in fiecare zi, poate sa fie o frustrare, poate sa fie o bucurie, ceva ce nu ti-a venit a crede. Puteti sa fiti si anonimi, sunt curioasa ce se intampla cu voi in fiecare zi. Hai, te provoc sa lasi un comentariu.


tanananaa Incep eu...
Nu pot sa cred ca in ultima perioada am luat decizii la care nu m-am gandit vreodata si am mers mai departe atunci cand am crezut ca nu o sa pot.
Si nu pot sa cred ca Brad Pitt este inca sotul Angelinei :”>

miercuri, 14 aprilie 2010

Blow kisses, Not coke


































And when I'm gone, just carry on, don't mourn Rejoice every time you hear the sound of my voice Just know that I'm looking down on you smiling And I didn't feel a thing, So baby don't feel no pain
Just smile back...